20 одлични идеи за летен маникир

Летото нè потсетува на топлите временски услови и нè потсетува дека треба да посветиме внимание на здравјето и изгледот на ноктите. Заедно со прекрасните бои, не заборавајте да ги задржите вашите нокти во добра форма. Погледнете ги нашите идеи за прекрасен изглед на вашите нокти:

This slideshow requires JavaScript.