2018 ДЕТРОИТ МОТОРШОУ: Mercedes-Benz G класа

Како што беше најавено, за Автосалонот во Детроит кој стартуваше вчера, Mercedes подготви нова генерација на G класата.

Дизајнерски гледано, G класата на Mercedes за Германците и Австријанците (во Австрија се продава под значката на Puch) е исто што и Lada Niva (4х4) за Русите – со децении се скоро исти и неизменети и тоа е добитна комбинација.  (Прочитајте го целиот напис овде)

Слични Објави