Виена каква што не сте ја виделе! (ВИДЕО)

/

Ова не е туристичко видео кое ги покажува гламурот и убавината на Виена! Ќе го видите австрискиот главен град во една друга светлина. Авторот на видеото Алекс Соловјев вели „Јас ви ја покажувам вистинската Виена темна и убава, со секојдневниот живот во неа. Градот е различен во секој час од денот. Но, едно е сигурно – тој секогаш е многу волшебен. Целта на видеото не е да ги прикаже главните атракции во Виена, туку да го пренесе пулсот на градот и чувствата кои демнат во него“. Ова е Виена! Погледнете ја! Уживајте гледајќи! 

Претходна статија

8 работи што секој пар треба да ги направи барем еднаш

Следна статија

Најубавите цитати за љубовта

Најново од Магазин