АНГЕЛОВ НЕ СЕ ЧУВСТВУВА ШАРЕН РЕВОЛУЦИОНЕР ИАКО БИЛ ДЕЛ ОД ПРОТЕСТИТЕ ПРОТИВ ГРУЕВСКИ

Директерот на ЦУК Стојанче Ангелов во емисијата “Само Вистина” на Канал 5 телевизија, по повод 5 годишнината на шарената револуција, изјави дека бил дел од протестите, но не се чувствува како шарен револуционер.

Тој додава дека заедно со одредена група на луѓе присуствувале на протестите од Шарената револуција, заедно со Шарени револуционери и се борел против режимот на Никола Груевски.