АПЕЛ ЗА ПОМОШ: И ТРЕБАМЕ НА МАЛАТА НИКОЛИЈА

Малата Николија е само на 2 години. Но, за да има среќно и безгрижно детство и треба нашата помош.

Таа има CRANIOSYNOSTOSIS, тоа е предвремено затварање на коските на главата. Ако не се оперира може да дојде до оштетување на мозокот.

Операцијата што од животна важност за оваа мала принцеза чини 25 илјади евра а ќе се изведе во болницата Санте Плус во Турција.

Нејзиното семејство не е во можност да ја исплати оваа сума и затоа испратија апел до хуманите граѓани да помогнат.Освен на телефонскиот број објавен на фотографијата:

Важно: За да донирате преку Т-мобиле треба да го завртите бројот СО ПРЕФИКС, а преку A1 префикс не е потребен!

Можете да донирате и преку сметка: