АРМ и МО повторно влегоа во патеката на интеграциите и НАТО

//

– Воведување на новата службена униформа за офицерите и подофицерите во АРМ, учество на меѓународни и домашни воени вежби, средби со началници и министри за одбрана, прослава на 25 години од приемот на првиот војник во нашата армија, учество и организација на А-5 состаноци на Јадранската повелба како и најавеното покачување на платите во Армијата,… ја одбележаа 2017 година која според меѓународните фактори е оценета како реформска во напорите за полноправно членство во НАТО… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Македонија повторно се гуши во загаден воздух

Следна статија

Од вчера дизелот поскап за 3,5 денари

Најново од Вести