(Видео) Стоев: Говорот на омраза нема иднина, Бугарите да бидат вклучени во Уставот на РС Македонија

//

„Говорот на омразата нема иднина во односите меѓу Бугарија и РС Македонија. Бараме цврсти заложби за неговата осуда. Бугарите во РС Македонија

Повеќе

Ослободителни пресуди за Сашо Мијалков и „Алфите“ во предметот „Тортура“

/

Судијката Александра Ристеска заедно со судечкиот совет, денеска изрече ослободителна пресува за Сашо Мијалков во предметот „Тортура“ и за поранешниот командат на

Повеќе