|

Без струја делови од неколку скопски општини

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, информира дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска и утре без електрична енергија ќе останат корисниците од неколку скопски општини.

Денеска од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од дел од ул. Ѓорѓи Абаџиев и дел од ул. Боро Петрушевски. (Општина Центар ),

На ден 14.12.2021 година ( вторник ) : Од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од бул. АСНОМ згради бр. 44, 48, 50 и 54 ( Општина Аеродром ),

Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од објектите на патот од мостот на Маркова Река кон с. Батинци. ( Општина Студеничани ),

Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с. Пагаруша. ( Општина Студеничани ),

Од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Благоја Стефковски, (од потегот ул. Никола Киров Мајски до ул. Париска Комуна). ( Општина Гази Баба ).

Слични Објави