Блер: Генерациите што доаѓаат ќе жалат за Брегзитот

Поранешниот британски премиер Тони Блер денеска изјави дека истекува времето за сопирање на брегзитот, кој ќе ја торпедира Британија и за што ќе жалаат генерациите што доаѓаат. Тој ги повика лабуристите да се спротивстават на тој процес… (Прочитајте го целиот напис овде)