(ВИДЕО) ПРЕПОРАКИТЕ НА Д-Р ЖАН МИТРЕВ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ

(ВИДЕО): ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НАЈБРЗАТА РЕАКЦИЈА ПРОТИВ ШИРЕЊЕТО НА КОВИД 19 ВО СВЕТОТ

ВАКЦИНА ПРОТИВ КОРОНА: КОГА ЌЕ ЈА ИМАМЕ?

Секој ден пристигнуваат нови податоци за научни лаборатории кои забрзано работат на создавање вакцина против корона…

ДАЛИ ПОВИСОКИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ЌЕ НЕ СПАСАТ ОД КОРОНАВИРУСОТ?

Одамна се шпекулира дали коронавирусот ќе се однесува слично на другите вируси кога ќе дојде потопло…

ДВЕ ПРЕКРАСНИ ДАМИ ОД БУГАРИЈА ПОВИКУВААТ СО ПЕСНА „ОСТАНИ ДОМА“

Бисера Иванова и Лидија Ангелова на креативен начин преку песна испеана со народни мотиви (пиринско пеење…

ГУБЕЊЕТО НА ЧУВСТВОТО ЗА МИРИС Е СИМПТОМ НА КОВИД-19

Познато е дека симптоми на Ковид-19 се температура, кашлица и губење здив. Но, оториноларинголозите сега предупредуваат…

КОИ СЕ ПРИЧИНИТЕ ВАШИОТ ПАРТНЕР ДА ВИ ГО ПРОВЕРУВА ТЕЛЕФОНОТ?

Читањето на пораките на вашиот/та партнер/ка може да биде навистина интересно, особено ако знаете дека тој/таа…

ТЕСТ: КОЈА Е ВАШАТА СЛАБОСТ ВО ЉУБОВТА?

Погледнете ја сликата, потоа проверете што значи првото нешто што сте го виделе: Дали сте подготвени…

KOКОШКО, НЕ ГО СПОМНУВАЈ МОЕТО ИМЕ!

Да, миличка, гледаш дека постојам. И тоа како, прекрасна сум, нели? Уште сум и паметна, замисли,…

ПРВОТО НЕШТО ШТО ЌЕ ГО ВИДИТЕ НА СЛИКАТА ОТКРИВА ЗОШТО СТЕ САМИ

Сте се чуделе ли некогаш зошто сте сами а не во врска иако сте фини, културни…