(Фото)Ќе се побуниш против патните трошоци за пратениците и лажниот патриотизам и ќе си добиеш закана во инбокс

//

Познатата активистка за правата на луѓето со хендикеп Бранкица Димитровска денеска на социјалната мрежа објави реакција на најновите информации за илјадниците евра

Повеќе