(Фото) Здраво, лето…

„Етјуд-и-те на Софија“ е една повеќе од прекрасна facebook страница, којашто ни ги покажува убавините на бугарскиот главен град преку уметнички слики

Повеќе

(ФОТО) ОДБРАНИ ЈА МАКЕДОНИЈА ОД „ЕБАТИ КОМШИИТЕ“ И СТАНИ ЗАМЕНИК ДИРЕКТОР

///

На чело со господинот заменик-директор на „Македонија пат“ Самка Ибраимовски, нашата одбрана во „војната“ со „ebati komsiite BG“, станува забетонирана. Напред г-не

Повеќе