И ти си VIP со: Даниел Стоилков

Кој сте Вие? Јас сум Даниел Стоилков од Штип ,пријателите ме опишуват како премногу искрен и амбициозен , работам како обезбедување, а во меѓувреме сум вонреден студнт на фалкутетот за Дективи и Безбедност , во блиска иднина имам во план да завршам и фалкутет за  бизнис и менаџмент Вие  сте најмоќниот човек во државата, што […]

Повеќе

И ти си VIP со Александра Трнковска

Кој/a сте Вие? Јас сум Александра Трнковска од с.Русиново и бидејќи ми било долго името пријателите ме викат Алекс 🙂 . Студентка сум на медицинскиот факултет во Скопје, но во план ми е во иднина да станам и правник. Инаку во принцип сум многу тврдоглава но и покрај тоа освен моите мислења и ставови позади […]

Повеќе

И ти си VIP со Билјана Пајковска

Кој/а сте Вие? -Која сум јас? Јас сум само уште една душа на овај свет, која се бори со сите демони, пробува да ја направи вистинската работа. Вие сте најмоќниот човек во државата, што биле промениле во неа? За да можете да решите некој проблем, најпрво треба да видите од каде потекнува истиот. Би разговарала […]

Повеќе

И ти си VIP со Никола Ристески

Кој сте Вие? Јас сум Никола Ристески од Прилеп со надимак Тесла, човек на кој кругот на пријатели му е милион пати поголем од неговото его. Јас сум електроничар по струка, но за моите пријатели еден вид на психијатар или човек од доверба. Јас сум често пати кловн а понекогаш и критичар без влакна на […]

Повеќе