КОРОНАВИРУСОТ НЕ УСПЕА ДА ГИ РАЗДЕЛИ- СТЈУАРТ И АНДРИЈАНА ПОЧИНАА ЗАЕДНО ПО 50 ГОДИНИ БРАЧЕН ЖИВОТ

//

Стујарт Бејкер на 74 години и неговата две години помлада сопруга Андријана речиси истовремено починаа од коронавирус по 51 година брачен живот.

Повеќе