ФОТО: НАЈДЕХ СИ ГО ДВОЈНИКО… УФ СТРУМИЦА

Чедомир од Струмица кој долго време живее во Словенија, се сретна со својот двојник Александар… пак…

(ВИДЕО) ГО НАУЧИВТЕ ЛИ МАЛОТО ДА КАКА ВО НОКШИР, ЗА ДА ДОЈДЕ РЕД ДА ГО УЧИТЕ ДА ПУКА СО ПИШТОЛ?

Не знаеме дали луѓето навистина се од Тетово, ама за едно сме сигурни, не е во…

КОИ СЕ 6-ТЕ НЕГАТИВНИ ЕФЕКТИ ВРЗ КОЖАТА АКО ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИЕТЕ КАФЕ

Познато е дека кофеинот е добар за кожата, па затоа го има во многу производи за…

(ВИДЕО) ДА ЈА ПОЧНЕМЕ НОВАТА ГОДИНА КАКО ШТО ДОЛИКУВА СО УБАВА МАКЕДОНСКА ГАЈДА…

Маестро Горанчо Ангелов-Гајда, убавиот Штип и прекрасниот македонски мелос, за среќна и бериќетна 2021 г.

(ВИДЕО) НОВОГОДИШНА МАГИЈА ВО ПРИЛЕП-ЧАЧОРИЦА

Видеото можете да го видите овде.

ВИДЕО ЗАПИС НА ДИ ЏЕЈ МАГИЈА ОД ПРВИОТ ПОЛИЦИСКИ ЧАС

Ди џеј Магија е проект настанат во март годинава за време на првиот полициски час. Членуваат…

(ВИДЕО) ОВА МЛАДО МОМЧЕ НЕМА ПРСТИ, НО ЦРТА ПРЕКРАСНИ УМЕТНИЧКИ ДЕЛА

Таму каде што ќе се поврзат силата на духот и талентот… се случуваат прекрасни нешта.

ЗОШТО ПАМЕТНИТЕ ЛУЃЕ ИМААТ ПОМАЛКУ ПРИЈАТЕЛИ?

Понекогаш се прашуваме што ни дава чувство дека живееме добро. И најчесто одговараме дека што и…

7 ЗНАЦИ ДЕКА СТЕ ГО ПРЕЛЕЖАЛЕ КОРОНАВИРУСОТ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗА ТОА

Дали е можно да сте страдале од КОВИД-19 и дури не сте разбрале? Можно е. „Повеќето…

СОС ДЕТСКО СЕЛО МИ ОВОЗМОЖИ ДА СИ ГО ОСТВАРАМ СОНОТ: ЖИВОТНАТА ПРИКАЗНА НА МЛАДИОТ УМЕТНИК МАРТИН БУРОВСКИ

Речиси десет години од својот живот, заедно со својот постар брат, Мартин Буровски ги поминал во…