(ВИДЕО) ИЛИНА И ЈОВАНА ОД ШТИП СО ПРЕКРАСНА ИЗВЕДБА НА ПЕСНАТА „ЗЕМЈО МАКЕДОНСКА“

Илина (10) и Јована (8) г. од Штип со прекрасна изведба на песната „Земјо Македонска“. Нивната…

(ВИДЕО) ТЕО ОД БИТОЛА КАКО ШТО ТРГНАЛ ЕДЕН ДЕН ЌЕ ГО НАСЛЕДИ ПЕЦЕ АТАНАСОСКИ

9-годишниот Теодор Грујоски од Битола е вистински виртуоз на гајда. Научил да свири на само 4…

(ВИДЕО) ДАЛЕКУ ОД ГУЖВАТА И СТРЕСОТ- СТОРИЈАТА НА ОВЧАРОТ ЕМИЛ И НЕГОВАТА ФАМИЛИЈА

Таквите семејства веќе се реткост. Погледнете ја историјата на овчарот Емил од бугарскиот град Костандово и…

(ВИДЕО)МАНЏИЧЕ ЗА ЈУНАЦИ СО ДИМЕНИ РЕБРА ГРАВЧЕ И УШТЕ ЕДЕН КУП ДРУГ ЗАРЗАВАТ

Батево се вика Георгиј и на еден прекрасен начин ја промовира кујната на своето родно место,…

(ВИДЕО) МОМЕНТОТ КОГА НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРИФАТИШ ПОРАЗОТ

View this post on Instagram Can’t tell you how many times I saw this at wrestling…

(ВИДЕО) БУГАРСКИ НОВИНАР ВО ТВ ПРЕНОС СИ ЈА ПЦУЕ МАСКАТА

На дописникот на Бугарската национална телевизија Александар Марков во САД не му издржаа нервите, бидејќи маската…

„НЕКСТ ТАЈМ“ СО НОВА ИЗВЕДБА ВО ДОМАШНА АТМОСФЕРА-КОМУЊАРИ НЕ ПАНИЧЕТЕ НЕ Е КОМИТСКА…

Момците од Некст Тајм ги почестија своите фанови со нова изведба во домашна атмосфера. Драги пријатели…

АВТОМОБИЛ СЕ ТРАНСФОРМИРА ВО АВИОН ЗА ПОМАЛКУ ОД ТРИ МИНУТИ

(ВИДЕО) КАКО ЌЕ СЕ КЛЕЦААТ ЛУЃЕТО НА ОТВОРЕНО СО МАСКИ?

Само на Бојан му текна за овој проблем… сите други си ќутите :).

(ВИДЕО) ЛИДЕ ЛИДЕ НАПРАВИ И ЕМИСИЈА НА YOUTUBE ЗА ДА ГО НАТЕРА ВЕНКО ДА ИСПИЕ КАФЕ СО НЕА…

„Еве ја и првата епизода од емисијата „На кафе со Лиде“!Во неа првото кафе со Лиде…