(ВИДЕО) ЗА ПРВ ПАТ ВО ИСТОРИЈАТА- ОБИЧНИ ЛУЃЕ ОД БУГАРИЈА И МАКЕДОНИЈА ВО ПОДКАСТ ГИ РУШАТ МЕЃУСЕБНИТЕ ПРЕПРЕКИ СО „КОРИДОР 8“

//

Видео проектот „Коридор 8“ има за цел да ги поврзе луѓето од Бугарија и Македонија на еден директен начин, без сценарио, без

Повеќе