ВИ ГО ПРЕТСТАВУВАМЕ ДУО ФОРТИСИМО

Момците од дуото Фортисимо неодамна снимаа ковери со добро познатите Стојне Николова и Емилија Иванова. Тие…

(ГАЛЕРИЈА)ТИКВЕШКОТО ЕЗЕРО –МИСТЕРИОЗНА УБАВИНА ШТО ДУША ЛЕЧИ

Покрај многуте значајни обележја со кои се одликува градот Кавадарци, исто така значајно место зазема и…

ГИФ: ЕДЕН ДЕН ПРЕД ПЛАТА…

Малиов е хроно и чајчето го јаде без леб, пошо нема кеш за тонус…

ВИДЕО: МАЛО МАНГУПЧЕ ГО ПОКАЖА ТАНЦОТ ЗА 2020 Г.

Вака во дискач и гарант ќариш нешто па макар било тоа и девојка…

КОГА ОПИНЦИТЕ ЌЕ ТРГНАТ НАКАЈ (Џ)АРШИЈА

-Здраво Џорџ како си? Се немаме видено можеби 30 години. Како живеете во Австралија? Убав ли…

ВИДЕО: КОГА САКАШ ДА ИСПРЖИШ ЈАЈЦА, А ЖЕНА ТИ САКА ДА ЈА ДОЈАДЕШ ЛЕЌАТА ОД ВЧЕРА

„Леќата не ја праев за комшијата…“, рече таа.

МЕМЕ: И ЈАС ТЕ САКАМ, АМА КАКО ДРУГАР

Еве како изгледа тоа…

ФОТО: КАКО ИЗГЛЕДА МАЖ 40+ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ

(ВИДЕО) ЈУЖНОАФРИКАНСКИОТ ГРАД КЕЈПТАУН- ЕДЕН ОД НАЈУБАВИТЕ СВЕТСКИ ГРАДОВИ

Кејптаун е вториот најнаселен град во Јужноафриканската Република по Јоханесбург. Тој е провинциски главен град на…

ТЕСТ: ИЗБЕРЕТЕ СИ ЕДЕН ТРИАГОЛНИК И ПРОЧИТАЈТЕ ШТО КАЖУВА ИЗБОРОТ ЗА ВАС!

Психолозите можат да откријат колку сме отпорни кон промените само со тоа што ќе не натераат…