„УБАВАТА ЏИЏИ“-БУГАРСКИ АВТОМОБИЛ НА АВТО-ИЗЛОЖБАТА ВО ЖЕНЕВА

Може да се очекува од соработката меѓу Италија и Бугарија, кога се работи за автомобили, да излезе нешто интересно. Италијанците се познати по својот сенс за естетика, а Бугарите сакаат секое нешто да биде во склоп со традициите. Моделот Fornasari 311GT GIGI е токму тоа, спој меѓу естетиката и традицијата. Бугарите можат да се пофалат […]

Повеќе

ВИДЕО: КОЛКУ ЧИНИ ПАТУВАЊЕТО СО НАЈСКАПИОТ ВОЗ НА СВЕТОТ?

Најскапиот воз на светот е јапонски и се вика Train Suite Shiki-shima. Од видеото што следи ќе можете да видите каков луксуз предлага овој воз од соништата. Нормално патување со него чини точно 2865 долари, додека за подолгите релации, каде што патувањето трае по 2-3 дена цената стигнува и до 8500 долари. Бројот на патниците […]

Повеќе

(ВИДЕО) ЛАСЕР КОЈ ЕФИКАСНО ЈА ОТСТРАНУВА НЕСАКАНАТА ТЕТОВАЖА!

Оваа компанија пронајде начин да ја отстраните вашата несакана тетоважа! MJ Driver Laser компанијата во Австралија, специјализирана за отстранување на тетоважи, употребуваат ласер кој создава бранови должини од светлина која ја испорачува светлината до кожата со кратки пробивања на енергија. На овој начин енергијата го предизвикува мастилото да се распадне и да се исфилтрита преку […]

Повеќе

БАЛДСКАТА НА БЕКИР АСАНИ СТАНА ЧЛЕН НА АНТИПАЈАК КОМИСИЈАТА ЗА БОРБА ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИТЕ

Инспирирани од државотворниот потег баџанакот на командант Форина, да стане дел од Антикорупциската комисија, основачките на првата Антипајак комисија за борба против насилството врз жените, ја зачленија балдската на познатиот борец за женски права Бекир Асани, во својата организација. Балдската на Асани ќе одговара за насилството врз жените за време на исполнувањето на нивните службени […]

Повеќе