Јункер и ЕК утре во Софија за отпочнувањето на бугарското претседателство со ЕУ

//

Членови на Европската комисија (ЕК) и нејзиниот претседател Жан Клод Јункер утре и задутре ќе престојуваат во Софија, поради отпочнувањето на бугарското

Повеќе