СДСМ: Со блокадите, советниците на ВМРО-ДПМНЕ во Гази Баба работат спротивно на интересите и потребите на граѓаните

//

Погрешните политики на блокади и делување против интересите на граѓаните, се единствена одлика на ВМРО-ДПМНЕ на локално ниво, се вели во соопштението

Повеќе