Радмила Шекеринска престојува во неколкудневна официјална посета на Соединетите Американски Држави

//

Во Вашингтон, на 1.мај, министерката Шекеринска ќе се сретне со американскиот секретар за одбрана, Џејмс Матис, што ќе биде прва официјална билатерална

Повеќе

Средба на Мекилван и Поповски: Македонија е позитивен пример во регионот на Западен Балкан и може да смета на политичка поддршка од Велика Британија

//

Министерот Роберт Поповски задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност во Лондон имаше официјална средба со Фиона Мекилван, раководител за Западен Балкан во

Повеќе