ВЛАДИНА ДЕЛЕГАЦИЈА НАЧЕЛО СО ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА САМИТОТ 16+1 ВО СОФИЈА

//

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе предводи владина делегација во состав, Заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања

Повеќе