МАКЕДОНИЈА ДА БИДЕ ПРВА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ НА ТУРСКИТЕ КОМПАНИИ

//

Позиционирана во центарот на Балканот; претставувајќи порта кон европскиот пазар од 500 милиони жители, со традиоционалните пријателски односи, поволностите кои ги нуди

Повеќе

ВИДЕО: ЕДЕН ОД ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ ГО НАРЕЧЕ ЗАЕВ ЦИГАН И ГО ПОВИКА ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ СИТЕ АМЕРИКАНЦИ

//

Еден од демонтрантите пред Собрание поради кои е блокиран сообраќајот во центарот на градот, понесен од емоциите почна со клетви, пцовки и

Повеќе

ДИРЕКТОРОТ НА ЈПДП КИТАНОВ: ВО ПРВАТА ПОЛОВИНА НА 2018-ТА ГОДИНА, ОД КАПИТАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ РЕАЛИЗИРАНИ СЕ РЕЧИСИ 3,5 МИЛИОНИ ЕВРА ПОВЕЌЕ, ВО СПОРЕДБА СО ИСТИОТ ПЕРИОД ЛАНИ

//

Директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов денеска пред претставниците на медиумите ги презентираше остварените инвестиции на претпријатието за првите

Повеќе

ТЕЛЕФОНСКИ РАЗГОВОР ЗАЕВ – ПЕНС: ЧЕСТИТКИ ДО ВЛАДАТА НА МАКЕДОНИЈА ЗА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА, СЛЕДУВА ВЕРИФИКАЦИЈА НА НАТО САМИТОТ НА 12 ЈУЛИ

//

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, синоќа имаше пријателски и срдечен телефонски разговор со потпретседателот на САД, Мајк Пенс. Американскиот

Повеќе