БЕКТЕШИ: МОДЕРНА ИНДУСТРИСКА СТРАТЕГИЈА ЗА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА – КЛУЧНА ЕКОНОМСКА ОСНОВА НА ЗЕМЈАВА ВО ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ПРИСТАПУВАЊЕ СО ЕУ

//

„На завршницата на еден убав проект кој се одвиваше во последнава година – Ревизија на индустриската политика 2009-2020 – финансиран од Делегацијата

Повеќе

ПРАТЕНИЦИТЕ ПО ВТОР ПАТ ГО РАТИФИКУВАА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА-ЗАЕВ ГО ПОВИКА ИВАНОВ ДА ГО ПОТПИШЕ

//

Пратениците по втор пат го Ратификуваа Договорот со Грција, откако Претседателот на државата одби да го потпише Указот за прогласување на Законот.

Повеќе

ПОЛИЦИСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ ЗА СООБРАЌАЈНО ЕСКОРТНО ОБЕЗБЕДУВАЊE БЕА ПРЕВЗЕМАНИ ПОСЕБНИ МЕРКИ И АКТИВНОСТИ ВО ДЕЛОТ НА СООБРАЌАЈОТ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ОРГАНИЗИРАЊЕ И УЧЕСТВО ВО ДИВИ ТРКИ НА МОТОРЦИКЛИСТИ

//

Во периодот од 20,00 часот (04.07.) до 01,30 часот (05.07.) од страна на Одделението за безбедност на сообраќајот на патиштата при Секторот

Повеќе