АРХИЕПИСКОПОТ Г.Г. СТЕФАН НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ МУ ЈА ЧЕСТИТАШЕ ГОДИШНИНАТА ОД ФОРМИРАЊЕТО НА ВЛАДАТА

//

Во честитката, Архиепископот на МПЦ-ОА Г.Г. Стефан, од свое име и од име на Архиерејскиот синод и свештенството во Македонија, на премиерот

Повеќе

ЗДРУЖЕНИЕ ХЕНДИКЕП ПЛУС : ПРИСТАПНОСТ-НАШЕ ПРАВО,СТАРТУВА ДЕНЕС ОД КРИВА ПАЛАНКА

//

Промовирање на правото на достапност од перспектива на лицата со хендикеп преку превземање конкретни активности за подигнување на јавната свест на пошироката

Повеќе

ПЛАНОТ 18 ПРЕЗЕНТИРАН ПРЕД ЕВРОАМБАСАДОРОТ ЖБОГАР И ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

//

Заменик Претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска, во просториите на Секретаријатот за европски прашања, го

Повеќе