ВМРО: МИЦКОСКИ ГОСТИН НА ТУРНИРОТ ВО ВЕЛГОШТИ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ СВ.ПЕТКА

//

По повод празникот Св.Петка, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски присуствуваше на турнир во охридското село Велгошти кој се организира секоја година за

Повеќе

ВМРО-ДПМНЕ: МАКЕДОНИЈА Е ЕДИНСТВЕНАТА ДРЖАВА ВО ЕВРОПА КАДЕ СЕ ПРИТВОРААТ ПРАТЕНИЦИ

//

Македонија е единствената држава во Европа каде се приведуваат и притвораат пратеници, а лидери на парламентарни партии се предмет на нарачан државен

Повеќе