Српскиот претседател Александар Вучиќ во официјална посета на Хрватска

//

Под силно полициско обезбедување, српскиот претседател Александар Вучиќ престојува во дводневна официјална посета на Загреб, на покана на неговата хрватска колешка Колинда

Повеќе