Туск: Историјата на Балканот е подраматична од „Игра на Тронови“, иако нема змејови

//

Претседателот на Европскиот совет Доналд Туск смета дека историјата на Балканот е подраматична и поинтересна од дејството во популарната телевизиска серија „Игра

Повеќе