ПОРАНЕШЕН МИНИСТЕР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СРПСКА УАПСЕН ЗА ЗЛОСТАВУВАЊЕ ДЕТЕ

//

Полицијата на Република Српска го привела поранешниот министер за образование, Ненад Сузиќ кој е осомничен за сексуално злоставување на единаесетгодишно девојче од

Повеќе