ВИДЕО: Д-Р МИЛАН ПРОТИЌ: ШТО СМЕ НИЕ СРБИТЕ ХРИСТИЈАНИ ШТО ПРОСТУВААТ ИЛИ ДИВЈАЦИ КОИ СЕ ОСВЕТУВААТ?!

//

Поранешниот амбасадор на Р. Србија во Швајцарија д-р Милан Ст. Протиќ изнесува лекција за тоа какви се „новите“ српски херои и за

Повеќе

ТИМ АВСТРАЛИСКИ НАУЧНИЦИ ГИ ОТКРИ НАЈСТАРИТЕ БОИ НА ПЛАНЕТАТА

///

Научниците од Австралискиот национален универзитет (АНУ) ги открија најстарите бои во геолошкиот запис, светло-розови пигменти стари 1,1 милијарди години, извадени од карпи

Повеќе