Османи: Потребни ни се храбри одлуки дома, кај соседите, но кај земјите на ЕУ

//

Заменик Претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во просториите на Секретаријатот за европски прашања oствари средба со германскиот државен

Повеќе

Белград најавува затворски казни за припадниците на српското малцинство во Косово, кои ќе станат дел од косовската армија

/

Шефот на српската Канцеларија за Косово и Метохија, Марко Ѓуриќ ги повика косовските Срби да не се приклучуваат кон армијата на Косово

Повеќе