Рускиот Врховен суд ја потврди одлуката на Изборната комисија- Навални не може да биде кандидат за председател

//

Рускиот Врховен суд не ја прифати жалбата на Алексеј Навални против одлуката на руската Изборна комисија и не го допушти до учество

Повеќе