Мектиќ: Повторно активирана маршрутата на мигрантите преку Западен Балкан

//

Босанскиот министер за безбедност Драган Мектиќ предупреди дека маршрутата на мигрантите преку Западен Балкан повторно е активирана и значително се зголемува бројот

Повеќе