БОМБАШ САМОУБИЕЦ НАПАДНА ВОЗИЛО СО ХРВАТСКИ ВОЈНИЦИ ВО АВГАНИСТАН

//

На вонредна прес-конференција хрватското Министерство за одбрана објави дека хрватските војници биле нападнати во Авганистан и дека тројца војници се сериозно повредени,

Повеќе