СОПРУГАТА НА РАМУШ ХАРАДИНАЈ АНИТА, ИЗБРАНА ЗА ЕДНА ОД НАЈМОЌНИТЕ ЖЕНИ НА СВЕТОТ

/

Сопругата на Рамуш Харадинај, Анита Харадинај беше избрана за една од најмоќните жени на светот, објавија косовските медиуми. Сопругата на косовскиот премиер

Повеќе

ДА ГО ПРАТИМЕ ШИНДРЕ ВО УКРАИНА, ВРХОВНАТА РАДА ИЗГЛАСА ЗАКОН ЗА ХЕМИСКА КАСТРАЦИЈА ЗА ПЕДОФИЛИ

//

Врховната Рада на Украина изгласа закон според кој во земјата ќе се врши принудна хемиска кастрација на педофили. Законот предвидува и создавање

Повеќе