МИНИСТЕРОТ ЗА ОДБРАНА НА БУГАРИЈА КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ СЕ СРЕТНА СО ЗАМЕНИК ДРЖАВНИОТ СЕКРЕТАР ЏОН САЛИВЕН

//

Министерот за одбрана и потпретседател на Владата на Република Бугарија одговорен за безбедноста, Красимир Каракачанов вчера во Софија се сретна со заменик

Повеќе