(ВИДЕО) ВО ИТАЛИЈА ПАДНА СНЕГ
| |

(ВИДЕО) ВО ИТАЛИЈА ПАДНА СНЕГ

Италија доживеа вистинско изненадување – снег во август. Судејќи според снимките во живо, силниот снег почнал да паѓа синоќа на планинскиот превој Стелвио, кој се наоѓа на северот на Италија и кој граничи со Швајцарија. Превојот Стелвио се наоѓа на надморска височина од 2.757 метри. Иако не е невообичаено на Алпите да паѓа снег среде…

(ВИДЕО) ИЛИНДЕН-ВЕЛИГДЕН, ДЕЈГИДИ МЛАДИ КОМИТИ
| |

(ВИДЕО) ИЛИНДЕН-ВЕЛИГДЕН, ДЕЈГИДИ МЛАДИ КОМИТИ

Оваа прекрасна песна ја изведуваат младите и талентирани пејачки на изворна музика од село Драговиштица Бугарија, Лидија Ангелова и Бисера Иванова. Текстот е дело на Ивајло Шопски, а аранжманот на Иван Јосифов. Песната е посветена на големиот пирински војвода Стојан М’лчанков, учесник во Илинденското востание како војвода на чета, а во Балканските војни од 1912…

(ВИДЕО) ВРЕЛИОТ БАКНЕЖ НА ЏОКЕРОТ
|

(ВИДЕО) ВРЕЛИОТ БАКНЕЖ НА ЏОКЕРОТ

Можно е да е местенка, но верувам дека ќе се согласите дека е еден од најслатките видео инсерти што сте ги виделе некогаш… Хит беше легенда и неговиот Џокер е најбољи! PS: Ако го гледате видеото и сте со слушалки, намалете го звукот, куклето многу вришти.

И ти си VIP со: Даниел Стоилков
|

И ти си VIP со: Даниел Стоилков

Кој сте Вие? Јас сум Даниел Стоилков од Штип ,пријателите ме опишуват како премногу искрен и амбициозен , работам како обезбедување, а во меѓувреме сум вонреден студнт на фалкутетот за Дективи и Безбедност , во блиска иднина имам во план да завршам и фалкутет за  бизнис и менаџмент Вие  сте најмоќниот човек во државата, што…

И ти си VIP со Александра Трнковска
|

И ти си VIP со Александра Трнковска

Кој/a сте Вие? Јас сум Александра Трнковска од с.Русиново и бидејќи ми било долго името пријателите ме викат Алекс 🙂 . Студентка сум на медицинскиот факултет во Скопје, но во план ми е во иднина да станам и правник. Инаку во принцип сум многу тврдоглава но и покрај тоа освен моите мислења и ставови позади…

И ти си VIP со Билјана Пајковска
|

И ти си VIP со Билјана Пајковска

Кој/а сте Вие? -Која сум јас? Јас сум само уште една душа на овај свет, која се бори со сите демони, пробува да ја направи вистинската работа. Вие сте најмоќниот човек во државата, што биле промениле во неа? За да можете да решите некој проблем, најпрво треба да видите од каде потекнува истиот. Би разговарала…