Да го спасиме животот на Виктор Петрески од Прилеп: Итно е потребна помош!

23-годишниот Виктор Петрески од Прилеп, на 29.05.2021 е примен во приватната клиника “Aџибадем Систина” каде сеуште е хоспитализиран. Дијагностицирана му е C20-малигна неоплазма на ректумот, извршена е итна операција, но настануваат компликации и задржан е на интензивна нега, но за да продолжи со лекувањето потребни се значителни финансиски средства.

Семејството ги замолува сите хумани граѓани да им помогнат во оваа битка.

Жиро сметки за донации:
Весна Петреска 300027056453021 (Комерцијална банка)
Ангеле Петрески 240287115293298 (Уни Банка) и 240287019424318 – девизна сметка (Уни Банка)

Kутии за донации се поставени и во локалите: “Кафе дома” (економско училиште), “Кино кичен бар”, “Хиве кафе” (Могила на непобедените), “Кавали кафе” (кружен тек кај училиште “Гоце Делчев”), Симпл кафе (старо Никита).Девизна сметка за донации од странство: 02-307-0666944.8

Заедно сите да го спасиме животот на Виктор!

Претходна статија

Во петок 100 илјади Фајзер вакцини од Ковакс механизмот

Следна статија

Д-р Пановски: Индискиот сој ќе се засили наесен

Најново од По дома