|

Дел од Центар денеска без вода

ЈП Водовод и канализација известува дека поради изведување на водоводен приклучок од Ф-80 мм на улицата Дебарца бр.63, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од улицата Дебарца, дел од улицата Дане Крапчев и улицата Славка Недиќ во општина Центар.

Прекинот на водоснабдувањето ќе биде од 09:00 часот до завршување со активностите.Слични Објави