|

Дел од Центар утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија инфомира дека поради планирани технички интервенции во електродистрибутивнта мрежа утре, на ден 24.04.2023 година, без електрична енергија ќе останат следните корисници:

– Во период од 09,00ч до 12,00ч дел од улиците Никола Тримпаре, ул. Коста Шахов, ул Борка Талевски и дел од ул. Ленинова (о. Центар).

Слични Објави