| |

Државни патишта по скратена постапка вработува 93 инкасанти за патарините

Јавното претпријатие за државни патишта денес распиша оглас по скратена постапка за времено вработување на 93 лица. Според огласот, кој трае до 9-ти овој месец, 74 места се предвидени за инкасанти на патарините, а останатите се за вработувања во секторот за контрола на сообраќајот… (Прочитајте го целиот напис овде)Слични Објави