ЕКС-РАЗУЗНАВАЧОТ ДИНЕВСКИ: ГИ ПРОГЛАСУВАМ ПРЕГОВОРИТЕ СО БУГАРИЈА ЗА УМРЕНО

„После Резолуцијата во бугарското Собрание за “македонските работи” нема повеќе простор за преговори!Бугарската фашистичка и шовинистичка политика кон Македонија и Македонците останува константа повеќе од два века. Без оглед на внатрешното политичко уредување на бугарската држава. Треба да си ептен будала, наивен или однароден па да веруваш во историски и разумен исчекор на Бугарија кон Македонија во скоро време.Преговорите ги прогласувам за умрено!“, напиша на својот facebook профил екс-разузнавачот Александар Диневски.

loading...

После Резолуцијата во бугарското Собрание за "македонските работи" нема повеќе простор за преговори! Бугарската…


loading...

Posted by Aleksandar Dinevski on Недела, 01 ноември 2020