|

Експресниот пат Штип – Кочани нормализиран за сообраќај

Во 10 часот и 40 минути, сообраќајот на експресниот пат Штип – Кочани е нормализиран за сообраќај, извести АМСМ.

Сообраќајот беше во прекин од 7 часот и 40 минути поради случена несреќа.

Слични Објави