Ф. САЛИУ СО ЈАСНА ПОРАКА ЗА ТОА ДЕКА РАБОТИТЕ ВО ОВАА ДРЖАВА ТРЕБА ДА СЕ СМЕНАТ

/

„Од фактот што Премиерот го прашуваме за судство, обвинителство, интеграции, економија, здравство, земјоделство, инфраструктура, спорт, астрономија, временска прогноза и тн, може да се извлечат 3 битни заклучоци… Или со нас новинарите не е нешто во ред, или тимот на извршната власт е толку слаб што не може никако да се наметне, или Премиерот е опседнат секој ден да отвори вести на секоја телевизија“- напиша на својот facebook профил новинарот Фуркан Салиу.

Претходна статија

ВИДЕО: ЕКСПЛОЗИЈА ВО АВТОБУС ВО БЕЛГРАД, ПЕТМИНА ПОВРЕДЕНИ

Следна статија

ГДУ-КУМАНОВО: НЕКОЈ МОРА ДА ПОНЕСЕ ОДГОВОРНОСТ ЗА ДЕЦАТА ВО ГАРНИЗОН

Најново од Вести