ФОТО: КОГА И ТУРБОФОЛКЕРКАТА ШТО ЈА СЛУШАШ ЌЕ ТИ КАЖЕ ДЕКА СИ СЕЉАК

//

И јаделе л*јна за костимот за капење, ама не знаеле дека таа не оперска пејачка… па да им каже:

Повеќе за оваа вест од рурален карактер прочитајте овде.Претходна статија

ВРЕМЕ Е ЗА ОСВЕЖУВАЊЕ! EMILY NAILS СО НОВИ ПРЕДЛОЗИ ЗА ИНТЕРЕСНИ НОКТИ

Следна статија

АНТИКОРУПЦИСКА ОТВОРИ ПРЕДМЕТИ ЗА РАШКОВСКИ И УСЕИНИ

Најново од #БолиНаМајка