ГАЛЕРИЈА: ГДУ ГО ОДБЕЛЕЖА ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА – 2 АВГУСТ ИЛИНДЕН

//

Со положување на свежо цвеќе пред спомениците на Гоце Делчев, Дамјан Груев и Методија Андонов Ченто, на плоштадот во Скопје, дел од раководството на Граѓанско Демократската Унија- ГДУ го одбележа државниот празник на Република Македонија 2 август Илинден. Делегацијата на ГДУ беше претводена од претседателот на партијата Петар Колев. Присутни на одбележувањето исто така беа, м-р Александар Попоски- потпретседател на ГДУ, секретарот на партијата Димо Петкоски и членот на Управувачкиот комитет, Јована Спасевска.

This slideshow requires JavaScript.Претходна статија

ОБРАЌАЊЕ НА Г. ТАЛАТ ЏАФЕРИ, ПО ПОВОД ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 2-РИ АВГУСТ – ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА

Следна статија

ПЕТАР КОЛЕВ: ДОСТА ГО КОРИСТЕВТЕ ИЛИНДЕН ЗА ПАРТИСКИ ЦЕЛИ

Најново од Вести