| |

ГЕРОСКИ: ЈАС СУМ ВИНОВЕН ЗА БЕГСТВОТО НА ГРУЕВСКИ, А ШЕКЕРИНСКА Е НЕВИНА ЗА „РЕКЕТ“

„ Жал ми е што не сме се разбрале со министерката Радмила Шеќеринска.И лут сум што таа ме амнестира од евентуалната вина за бегството на Никола Груевски, на тој начин што “позитивно” ме дискриминира, па вели дека обвинувањата на нејзина сметка се исто како кога таа на новинарите би им кажала: “Пријателот на пријателот на еден ваш колега денеска е избеган во Будимпешта, дали тоа значи дека вашиот колега е виновен за неговото бегство?”Но, Шеќеринска евидентно не би го кажала тоа што го кажала, бидејќи, како што вели самата, “никој разумен тоа не би можел да го каже”. Оди разбери ја… “- пишува Бранко Героски во својата најнова колумна објавена на порталот „Плусинфо“.

Слични Објави