Грејпфрут против настинки и грип

Грејпфрут е еден од плодовите што мора да биде присутен во башето мени во зима. Тој нуди различни хранливи материи кои му помагаат на телото да се бори против вирусите. Дали за свеж појадок или помеѓу оброци, грејпфрут ни подарува потребна енергија во студени и мрачни денови… (Прочитајте го целиот напис овде)