|

Гужви за влез во Грција

Колни возила утрово се упатија кон Грција.

Според информациите од АМСМ, на граничниот премин Богородица се чека околу половина час, а снимките од надзорните камери прикажуваат редици од автомобили и камиони во застој.

Топлото време и температурите над 40 целзиусови степени, поттикнаа голем број граѓани да ја напуштат земјата и да се упатат кон туристичките дестинации.

Се наполни и Охрид.

Слични Објави